Σελίδες

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Αξεσουάρ μπάνιου από την Ideal Standard

Μικρά, αλλά τόσο χρήσιμα, οργανώνουν τη καθημερινότητά σας στο μπάνιο αλλά και το συμπληρώνουν αισθητικά. 

Είναι τα νέα αξεσουάρ μπάνιου της Ideal Standard, με τις νέες πρακτικές λεπτομέρειες που θέλετε να έχετε πάντα, στην καθημερινή σας περιποίηση και υγιεινή. Σαπουνοθήκες, ράγες πετσέτας, χαρτοθήκες, γυάλινα ράφια και πολλά ακόμα, με την υπογραφή και την εγγύηση ποιότητας του ειδικού στο μπάνιο! 

Με τις 5 νέες συλλογές αξεσουάρ μπάνιου, ο διαθέσιμος χώρος αξιοποιείται πλήρως και το μπάνιο σας μετατρέπεται σ’ ένα καλά οργανωμένο περιβάλλον, απολύτως χρηστικό για όλα τα μέλη της οικογένειας. Cubic, Softmood, Connect, Playa, IOM. Ανακαλύψτε το ξεχωριστό τους design, αλλά και την πλούσια γκάμα εναλλακτικών προτάσεων, για να έχει το μπάνιο σας ότι χρειάζεται! Καθαρές γεωμετρικές φόρμες ή minimal σχεδιασμός με ευθείες γραμμές και απαλές καμπύλες. 

Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, οι ευφυείς λεπτομέρειες και οι επιλογές της κάθε συλλογής δημιουργούν το περιβάλλον που εσείς επιθυμείτε. Απλότητα και λειτουργικότητα, οικονομία και πρακτικότητα. Με τις νέες προτάσεις της Ideal Standard θα απολαμβάνεται καθημερινά την προσωπική σας φροντίδα, αλλά και την αρμονική αισθητική στο χώρο σας!

via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου