Σελίδες

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Καμπίνες ντους χωρίς άλατα από την Ideal Standard!



Πάντα επιθυμούσατε μία διάφανη κρυστάλλινη καμπίνα ντους αλλά..... ποιος να την καθαρίζει κάθε μέρα; 

Για μια ακόμα φορά η Ideal Standard αποδεικνύει έμπρακτα την φιλοσοφία της για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, προωθώντας νέες τεχνολογίες που φροντίζουν την καθαριότητα και την υγιεινή στο μπάνιο, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. 

Απολαύστε καθημερινά μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας στο ντους χωρίς άλατα και κατάλοιπα σαπουνιού, χάρις στην ειδική επίστρωση “Ideal Clean” των κρυστάλλινων πάνελς. 

Οι καμπίνες ντους της Ideal Standard παραμένουν καθαρές, ακόμα και μετά από πολλές χρήσεις, αφού το νερό απλά γλιστράει στις γυάλινες επιφάνειες διατηρώντας τις αστραφτερές, σαν καινούργιες! Ξεχάστε τις ατελείωτες ώρες για τον καθαρισμό της καμπίνας σας, ίσως για πολλούς από εσάς και μετά από κάθε ντους. 

Η προηγμένη τεχνολογία ‘Ideal Clean’ - βασικό χαρακτηριστικό στις νέες καμπίνες Ideal Standard - μειώνει το χρόνο καθαρισμού τους κατά 90%! Δεν χρειάζεται πλέον σκούπισμα μετά από κάθε ντους για να απομακρύνετε τα στίγματα αλάτων, ενώ μ’ ένα μαλακό πανί καθαρίζονται εύκολα τυχόν υπολείμματα σαπουνιού. 

Χωρίς να επενδύετε μια περιουσία σε αγορές εξειδικευμένων απορρυπαντικών, οι καμπίνες Ideal Standard διατηρούν την διαφάνειά τους ακόμα και μετά από πολλά απολαυστικά ντους! Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν γρατζουνιές ή χτυπήματα αφού η επίστρωση ‘Ideal Clean’ δημιουργεί μία extra προστασία που βελτιώνει την ανθεκτικότητα του κρυστάλλου στις εκδορές. 

Στη σειρά ‘Connect’ θα βρείτε ακριβώς αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σας προσωπικές απαιτήσεις, καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλία από καμπίνες ντους μεγάλων και μικρών διαστάσεων, υψηλής ποιότητας για εύκολο καθαρισμό και συντήρηση. 

Οι walk-in καμπίνες ντους ‘Synergy’ προσαρμόζονται σε κάθε περιβάλλον μπάνιου, προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες συνδυασμών. Μια πολυτελής συλλογή με μίνιμαλ design, καινοτόμα χαρακτηριστικά και πρωτοποριακό στυλ που οριοθετεί έναν άνετο χώρο ντους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου