Σελίδες

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Η Roca λανσάρει το In-Drain, την καινοτόμο σειρά από ολοκληρωμένες λύσεις για το ντους




Η Roca λανσάρει μια νέα σειρά ολοκληρωμένων λύσεων για το ντους, την κολεξιόν In-Drain, που ενσωματώνεται απολύτως στο χώρο του μπάνιου. Ο νέος αποχετευτικός αγωγός In-Drain επιτρέπει πλήρη προσβασιμότητα και ενσωμάτωση στο χώρο του μπάνιου.



Βαρκελώνη, 22 Ιουνίου 2011.-  Η Roca αναγγέλλει με υπερηφάνεια το In-Drain, τη νέα προσφορά της εταιρείας για το χώρο του μπάνιου. Το In-Drain είναι μια σειρά αποχετευτικών αγωγών, που χαρακτηρίζονται από την ικανότητα τους να ενσωματώνονται τέλεια σε κάθε χώρο ντους, επιτρέποντας έτσι την πλήρη προσαρμογή τους στις προσωπικές ανάγκες, εξασφαλίζοντας παράλληλα βέλτιστη δυνατότητα πρόσβασης. 
Η νέα κολεξιόν αποχετευτικών αγωγών In-Drain αποτελείται από τρία μοντέλα: δύο πλευρικούς αποχετευτικούς αγωγούς (αγωγός In- Drain) και έναν κεντρικό (ντους In-Drain). Με εύκολη εγκατάσταση και ένα σύστημα για να αποτρέπεται η διαφυγή δυσοσμίας, παρέχονται σε κιτ με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα. Με τον μοντέρνο, σύγχρονο σχεδιασμό τους, τα νέα συστήματα In- Drain επιτρέπουν την προσαρμογή του χώρου του μπάνιου στα γούστα και τις απαιτήσεις κάθε χρήστη.
Η κολεξιόν In-Drain αποτελείται από τον αγωγό In-Drain και τους αποχετευτικούς αγωγούς In-Drain για ντους, με διαφορετικές επιλογές καλύμματος : Plate X1, Plate X2 και In-Drain SQ.
Η Roca, κορυφαία εταιρεία στη διαμόρφωση του χώρου του μπάνιου, εργάζεται ακατάπαυστα για να προσδώσει σε όλα τα προϊόντα της τις βασικές αξίες του εμπορικού σήματος: ηγετική θέση, καινοτομία, άρτιο σχεδιασμό, βιωσιμότητα κι αίσθηση ευεξίας. Αποτέλεσμα αυτής της πορείας είναι η δημιουργία των νέων προϊόντων της, τα οποία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες για το χώρο του μπάνιου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου