Σελίδες

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Το μαύρο στο μπάνιο σας...

Φτιάξτε ένα χώρο που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα...

Επιλέξτε το μαύρο χρώμα σε πλακάκια με έντονες λεπτομέρειες και κάντε το μπάνιο σας να ξεχωρίζει, προσθέτοντας του προσωπικότητα και στυλ.





Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Κάτι απο το παρελθόν...κάτι από το μέλλον

Βάλτε φωτεινά και χαρούμενα χρώματα στο μπάνιο και δώστε στον εαυτό σας χαρά της από το ξεκίνημα της ημέρας, με την μπαταρία Pico Light. 

Η συγκεκριμένη μπαταρία σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας στα νεαρά και δυναμικά νοικοκυριά. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι το χρωματιστό χερούλι, έτοιμο να ταιριάξει σε κάθε προσωπικότητα και κάθε μπάνιο. 


Για περισσότερες πληροφορίες www.bakatselos.gr

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Δυο δυο ...και στο μπάνιο

Είτε θέλετε απλά να χαρείτε το ξεκίνημα ή το τελείωμα της ημέρας παρέα με τους αγαπημένους σας είτε για λόγους πρακτικτούς ...
στις παρακάτω φωτογραφίες θα βρείτε την λύση. 





Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Θέσεις εργασίας



Η Υιοί Δ. Μπακατσέλου, πιστεύοντας ότι οι άνθρωποι της αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες ανάπτυξης, συνεχώς επενδύει σε νέο εξειδικευμένο προσωπικό.

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας.
Πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στον παρακάτω σύνδεσμο και αποστείλετε την αίτηση με το βιογραφικό σας.


Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Βάλτε το Vintage στο μπάνιο σας...

 
αν θέλετε μια αίσθηση ρομαντισμού και έναν αέρα μιας άλλης εποχής στο μπάνιο σας, η παρακάτω πρόταση από την Casa Dolce Casa σε πλακάκια τοίχου και δαπέδου, θα σας εντυπωσιάσει...

Για να ολοκληρώσετε το σύνολο επιλέξτε μια μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης, και μπαταρίες με έντονες λεπτομέρειες... από την Roca.



Για περισσότερες πληροφορίες και 
προϊόντα επισκεφτείτε την 
ιστοσελίδα μας : bakatselos.gr

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ευκολία και άνεση στο μπάνιο για ΑΜΕΑ


Πλέον, τα άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) μπορούν να κινηθούν και να λειτουργήσουν αυτόνομα στο δικό τους χώρο. Ειδικοί νιπτήρες που τοποθετούνται σε ύψος 85 cm από το δάπεδο είναι ρηχοί, έχουν μικρή εσοχή μπροστά και στρογγυλεμένες γωνίες για να ακουμπούν οι αγκώνες. 

Οι λεκάνες για τα ΑΜΕΑ διαθέτουν ομαλές καμπύλες, κατάλληλες διαστάσεις και το μπροστινό τους μέρος απέχει από τον τοίχο 70 cm, ενώ το ύψος του καθίσματος είναι περίπου 50 cm. Επίσης, υπάρχουν οριζόντιες και κάθετες μπάρες οι οποίες χρησιμεύουν ως χειρολαβές στήριξης. 

Ευκολία στο σχεδιασμό τους παρουσιάζουν οι μπανιέρες καθώς και τα ντους. Ένα μέρος της μπανιέρας ανοίγει ώστε το άτομο να εισέρχεται εύκολα και πρακτικά, ενώ τα ντους είναι ορθογώνια με στρογγυλεμένες γωνίες και μπορούν να δεχθούν ειδικό κάθισμα. Αξεσουάρ που μπορούν να βοηθήσουν Ο καθρέπτης που τοποθετείται πάνω από το νιπτήρα πρέπει να έχει μια ελαφριά κλίση, προκειμένου το άτομο να μπορεί να δει το πρόσωπό του. 

Φροντίστε να υπάρχει αντιολισθητικό δάπεδο για να αποφύγετε οποιαδήποτε ατυχήματα. Τέλος, ειδικά καθίσματα και βοηθητικές χειρολαβές είναι απαραίτητα να υπάρχουν σε όλο το μήκος του μπάνιου.

Για περισσότερα προϊόντα Επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα μας : www.bakatselos.gr

πηγή

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ιδέες ... σε άσπρο – μαύρο

Αν σας αρεσουν οι αντιθέσεις, αλλά ο χώρος σας θέλετε να αποπνέει μια κομψότητα, οι παρακάτω προτάσεις θα σας εντυπωσιάσουν.







Roca London Gallery - Ένας πρωτοποριακός χώρος σχεδιασμένος από την Zaha Hadid


Ένας πρωτοποριακός χώρος που προσφέρει μια μοναδική, οπτική και διαδραστική εμπειρία με την Roca. Ένας χώρος σχεδιασμένος από την εταιρεία Zaha Hadid Architects, όπου η αρχιτεκτονική συνδυάζεται αρμονικά με τα προϊόντα και εκπλήσσει τον επισκέπτη. 

Η Zaha Hadid, βραβευμένη δύο φορές με το βραβείο Stirling, γιορτάζει το λανσάρισμα του τρίτου της πρότζεκτ στο Λονδίνο, την Roca London Gallery. 

 
Η σχεδιαστική πρόταση του αρχιτεκτονικού γραφείου Zaha Hadid Architects μεταμορφώνει με επιτυχία αυτό που άλλοτε υπήρξε ένας κοινός χώρος, προσδίδοντας στο εσωτερικό του μια νέα, συναρπαστική διάσταση. Η Zaha Hadid εμπνέεται από το στοιχείο του νερού, σε όλες του τις μορφές, για να δημιουργήσει αυτόν τον θεαματικό και σαγηνευτικό χώρο που βρίσκεται στην καρδιά του Chelsea Harbour, στο Λονδίνο.
Η Zaha Hadid και η ομάδα της δημιούργησαν έναν σχεδιασμό που δεν είναι απλά οπτικός, αλλά που διακρίνεται για την ακρίβειά του και βοηθά τον επισκέπτη να κατανοήσει τη σχέση μεταξύ της αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου και του σχεδιασμού των ειδών μπάνιου της Roca.
Ο Miguel Ángel Munar, Ανώτερος Διευθύνων Σύμβουλος του τμήματος Ειδών Υγιεινής Roca, σχολιάζει τα εξής:  

«Για την Roca, είναι ζωτικής σημασίας η παρουσία σε μια πόλη όπως το Λονδίνο, που αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς στο χώρο του σχεδιασμού και της καινοτομίας. Επιπλέον, είναι ζήτημα στρατηγικής σημασίας για τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας μας, δεδομένου ότι μας επιτρέπει να βρισκόμαστε κοντά σε μεγάλους διανομείς και σε διεθνείς πελάτες μας. Στην Roca London Gallery, η Zaha Hadid ερμήνευσε με εντυπωσιακό και απτό τρόπο  όλες τις αξίες του εμπορικού μας σήματος και τη φιλοσοφία της εταιρείας μας».

Η Zaha Hadid μας εξηγεί:

«Η δουλειά μας προσδίδει στην αρχιτεκτονική την πολυπλοκότητα και την ομορφιά των φυσικών μορφών.  Χρησιμοποιώντας τη γλώσσα που προέρχεται από την κίνηση του νερού, η Roca London Gallery διαβρώθηκε και σμιλεύτηκε από τη ροή, δημιουργώντας μια αλληλουχία δυναμικών χώρων που δημιουργήθηκαν με βάση αυτή τη θαυμαστή αλληλεπίδραση αρχιτεκτονικής και φύσης».
Η Roca London Gallery στεγάζεται σ’ έναν όροφο 1.100 τμ., όπου, σύμφωνα με τις φιλοδοξίες των σχεδιαστών της Zaha Hadid, το νερό μοιάζει να έχει σμιλέψει και διαμορφώσει την κάθε λεπτομέρεια του χώρου.

Η καινοτομία στο σχεδιασμό που πάντοτε διακρίνει την Roca, αποτυπώνεται στο εξωτερικό του κτηρίου, σε μια χαρακτηριστική και μοναδική πρόσοψη που δίνει το στίγμα της προσωπικότητας της Roca London Gallery. Τρεις είσοδοι που φαίνεται να έχουν προέλθει από διάβρωση νερού, υποδέχονται τον επισκέπτη.

Η κίνηση του νερού είναι το κύριο θέμα της Roca London Gallery, δεδομένου ότι το νερό ρέει και συγχωνεύει εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.  Το εσωτερικό έχει κατασκευαστεί από ανάγλυφο λευκό σκυρόδεμα και ο πρωτοποριακός του φωτισμός συνδέει τις διαφορετικές ζώνες μεταξύ τους, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως ο κεντρικός άξονας γύρω από τον οποίο περιστρέφεται η Roca London Gallery.

Το εσωτερικό είναι υπέροχο, λειτουργικό και ευέλικτο, και διαθέτει τον πλέον σύγχρονο οπτικοακουστικό, ηχητικό και φωτιστικό, εξοπλισμό. Η διαδραστική τεχνολογία σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε την ιστορία της εταιρείας, τα επιτεύγματά της και τις αξίες στις οποίες βασίζεται η φιλοσοφία της Roca: τη δέσμευση με τις αρχές της αειφορίας και, ειδικότερα, με την καινοτομία, την ευημερία και την εξοικονόμηση νερού.

Διαβάστε περισσότερα